Kurs og tjenester

KURS

Klikk her for å se hvilke kurs vi tilbyr

NETTBUTIKK

Klikk her for å gå direkte til vår nettbutikk.

ROPE RESCUE NORWAY

Noe av det skumleste er når folk genuint tror at de kan. I beste tro og intensjon tas sjanser og ugunstige løsninger, og i verste fall oppstår det uheldige situasjoner. Dette er noe RRN ønsker å gjøre noe med. Vi har en visjon om å bidra til kunnskapsløft . RRN tilbyr en variert kursportefølje rettet mot både redningsetater og organisasjoner, de som ønsker en tyngre kompetanse i forbindelse med relevant jobbsøk, og mot industrien. Vi tilbyr også blant annet case-dager for trening og vedlikehold av kunnskap, sikring under vanskelige arbeidsforhold og kontroll av tau- og fallsikringsutstyr. Se vårt utvalg under “kurs og tjenester” for mer informasjon.


Les mer om våre kurs

Følg med i starten av 2019.

Da legger vi ut kursplan med blant annet forskjellige nivåer i tauredning rettet mot nød- og redningsetater/organisasjoner, de som ønsker seg jobb innen det og vil øke kompetansen, det vil være isredningskurs, fallsikringskurs rettet mot industrien og de som har behov for det, med mer. Hvis du har et ønske om at vi skal komme til dere, er det bare å ta kontakt, så kommer vi. Det bør helst være minst 6 deltakere.


Trenger du hjelp med vanskelig tilkomst?
Årlig sakkyndig kontroll av fallsikringsutstyr
Tauberedskap? Ønsker dere nye utfordringer og tilrettelagte øvelser?
Trenger dere nytt utstyr?
Bør din bedrift ha førstehjelpskurs?
Trenger du hjelp med vanskelig tilkomst?

RRN kan hjelpe deg eller dere med vanskelig tilkomst. Vi bruker avanserte tilkomstteknikker for jobb i høyden eller under vann, og stiller med personell og utstyr slik at dere kan fokusere på jobben mens vi tar oss av deres sikkerhet underveis.

Årlig sakkyndig kontroll av fallsikringsutstyr

RRN utfører sakkyndig kontroll av tau- og fallsikringsutstyr i henhold til standard NS-EN 365:2004. Våre kontrollører har lang erfaring og kan enten komme til dere eller dere kan levere utstyret på Rena. Vi kontrollerer gjerne utstyr på kveldstid slik at dere har minst mulig nede-tid på utstyret. Det vil ikke forekomme kveldtillegg. Ta kontakt for et godt tilbud.

Tauberedskap? Ønsker dere nye utfordringer og tilrettelagte øvelser?

Vi arrangerer case-dager der vi tilrettelegger caser etter deres nivå, men fortsatt med utfordrende vinklinger, eller hvis dere ønsker å lære en spesifikk teknikk som for eksempel highline, så kan dette være et tema den dagen.

Vi stiller med instruktører og markører, og tilrettelegger slik at hele laget får øvd.

Trenger dere nytt utstyr?

RRN kan være behjelpelig med å sette sammen utstyrspakker etter deres behov.

Bør din bedrift ha førstehjelpskurs?

RRN arrangerer førstehjelpskurs på bestilling. Vi kjører Norsk grunnkurs førstehjelp, førstehjelp for de som har omsorg for barn eller kurs som er tilpasset deres arbeidsplass, rettet mot deres arbeid. Våre instruktører har lang erfaring fra prehospital tjeneste. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

IMG_8649
IMG_8436
IMG_8081
IMG_7931
IMG_6824
IMG_6627
IMG_6221
IMG_1143
IMG_0934
IMG_0901
DSCF0813
DSCF0785
DSCF0638
DSCF0515
DSCF0499
DSCF0461
DSCF0452
DSCF0441
DSCF0419
DSCF0369

What will you learn

Logical Idea

Web Development

Social Marketing

Graphic & Design

Business & Finance