Overflateredningskurs – stille vann

Overflateredningskurs - stille vann

Overflateredningskurs – stille vann

Varighet: 1 dag, kl 09:00-17:00

Forkunnskap: Ingen

Om kurset: Overflateredningskurs – stille vann følger kursplanen til Prosjektet «Det Store Brannløftet», et samarbeid mellom Gjensidigestiftelsen og Norges brannskole. Du lærer HMS, bruk av utstyr, redningsteknikker, søketeknikker. Du lærer og får testet forskjellige redningsflåter/brett. Vi kjører også forskjellige caser og øvelser for å terpe på det du har lært.

Målgruppe: Dette kurset er både for deg som ikke har noe kjennskap til overflateredning og for deg som har øvd noe på overflateredning før. Passer bra for alle redningsorganisasjoner/etater, både profesjonelle og frivillige.

Ta med: Personlig utstyr som hjelm, vest, ABC utstyr (maske, snorkel og svømmeføtter) og våt/tørrdrakt.

Mat og drikke: Ta med lunsj, annet energigivende og godt med drikke. Man bruker mye energi i vann.

Kursdatoer og sted: Se kursplan

Bindende påmelding: Betalt faktura er nødvendig for å delta på kurset. For å beholde plassen må tilsendt faktura betales innen 1 uke etter mottak.

Ved avbestilling av kurs, 3 uker til 1 uke før kursstart, belastes halve kursavgiften. Ved avbestilling mindre enn 1 uke før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet. Ved avbestilling med legeerklæring, refunderes kursavgiften med fradrag av kr. 350,- i adm. gebyr.

Overflateredningskurs – stille vann inkluderer: Diplom, lån av nødvendig teknisk utstyr og drikke til lunsj som kaffe, te og brus.

Pris: 1900

Oppmøtested: Avhengig av hvor i landet kurset arrangeres. Dere vil bli tilsendt oppmøte pr. mail.

Facebook
E-post
Print
Hopp rett ned til innholdet