Isredningskurs

Isredningskurs

Varighet: 1 dag, kl. 10:00-17:00

Forkunnskap: Ingen

Om kurset: Kurset følger kursplanen til prosjektet «Det Store Brannløftet», et samarbeid mellom Gjensidigestiftelsen og Norges brannskole. Du lærer HMS rundt arbeid på is, egenredning, bruk av tau og tausystemer for isredning, du lærer og får testet forskjellige redningsflåter/brett. Vi kjører også forskjellige caser og øvelser for å terpe på det dere har lært.

Målgruppe: Dette kurset er både for deg som ikke har noe kjennskap til isredning, og for deg som har øvd på isredning før. Kurset passer for alle som kan komme oppi situasjoner der dere må redde dere selv eller andre opp av isen.

Ta med: Personlig utstyr som hjelm, redningsvest og tørrdrakt. Anbefaler ekstra varme klær og gjerne skift. Vi har mulighet for å leie ut utstyr. Send mail til post@roperescuenorway.no for avtale.

Mat og drikke: Ta med lunsj, annet energigivende og godt med drikke + varm drikke.

Kursdatoer og sted: Se kursplan

Pris: 1900.-

Bindende påmelding: Betalt faktura er nødvendig for å delta på kurset. For å beholde plassen må tilsendt faktura betales innen 1 uke etter mottak.

Ved avbestilling av kurs, 3 uker til 1 uke før kursstart, belastes halve kursavgiften. Avbestilles det mindre enn 1 uke før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet. Avbestilling med legeerklæring, refunderes kursavgiften med fradrag av kr. 350,- i adm. gebyr.

Isredningskurs inkluderer: Diplom, lån av alt teknisk utstyr og drikke til lunsj som kaffe, te og brus.

Oppmøtested: Avhengig av hvor i landet kurset arrangeres. Dere vil bli tilsendt nøyaktig oppmøte pr. mail.

Facebook
E-post
Print
Hopp rett ned til innholdet