Elveredningskurs inkl. overflateredning

Swift water rescue technician

Varighet: 3 dager, kl. 09:00 – 17:00 alle dager

Forkunnskap: Ingen forkunnskaper, men må være svømmedyktig.

Om kurset: ITRA sitt elveredningskurs har mye fokus på enkeltmannsferdigheter og det å jobbe som et redningsteam. Her lærer du blant annet HMS, utstyrsbruk, søkstekniker, framkomst i elv med teknikker som svømming og vading, kasteline og annet taubruk, taljesystem, bruk av redningsflåter og forskjellige caser. Kurset har også alle elementer i kursplanen til overflaterednings-prosjektet igjennom «Det Store Brannløftet», et samarbeid mellom Gjensidigestiftelsen og Norges brannskole. Våre instruktører er både ITRA instruktører og regionale instruktører fra Brannløftet. Dette gjør at på dette kurset får du begge kursene i ett. Kurset blir da intensivt men veldig givende og lærerikt.

Målgruppe: Kurset passer for deg som ferdes mye i elva, jobber i redningsetater som blant annet brann og redning, ambulanse og luftambulanse, andre redningsorganisasjoner som blant annet Røde Kors eller Norsk Folkehjelp og Forsvaret.
Dette anbefales også for deg som ser for deg en jobb i redningsorganisasjoner/etater.

Ta med: Personlig utstyr som våt-/tørrdrakt, redningsvest, hjelm, kniv, kasteline og våthansker. ABC utstyr til overflateredningsdelen (maske, snorkel og svømmeføtter). Mulighet for å leieutstyr beskriv ønske i påmeldingskjema.

Mat og drikke: Ta med lunsj, annet energigivende og godt med drikke. Man bruker mye energi i vann.

Kursdatoer og sted: Se kursplan

Pris: 6900

Bindende påmelding: Betalt faktura er nødvendig for å delta på kurset. For å beholde plassen må tilsendt faktura betales innen 1 uke etter mottak.

Ved avbestilling av kurs, 3 uker til 1 uke før kursstart, belastes halve kursavgiften. Avbestilles det mindre enn 1 uke før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet. Avbestilling med legeerklæring, refunderes kursavgiften med fradrag av kr. 350,- i adm. gebyr.

Elveredningskurs inkl. overflateredningskurset inkluderer: Internasjonal sertifisering og registrering i internasjonal database, diplom, lån av all nødvendig teknisk utstyr.

Oppmøtested: Avhengig av hvor i landet kurset arrangeres. Dere vil bli tilsendt nøyaktig oppmøte pr. mail.

Facebook
E-post
Print
Hopp rett ned til innholdet