Tilkomst og fallsikring

Sikring av arbeidsoppdrag

RRN bruker tau- og fallsikringsutstyr for å sikre ditt arbeidsoppdrag.

Er det vanskelig tilkomst knyttet arbeid i høyden, vann eller bratt terreng, stiller vi med utstyr og sertifisert personell. Leie av lift kan være dyrt, eller kanskje liften ikke kommer til; da har vi løsningen.

Vi gjør det slik at vi sikrer deres ansatte og i tillegg gir en innføring i bruk av utstyret slik at jobben blir gjort med deres kvalifikasjoner. Det er dere som kan jobben deres best. Vi ønsker å sørge for at dere får en trygg og effektiv arbeidssituasjon, så vi tar med alt av nødvendig utstyr og tar ansvar for sikringa.

Ved at vi sikrer dere slik at dere får gjort jobben, blir det billigere enn at vi eller andre tar alt. Med denne metoden er dere sikre på at jobben blir gjort på den måten dere ønsker. Vi er også behjelpelig med deres arbeidsoppgaver ved behov.

Er dere rutinerte på fallsikring, men har et prosjekt der det er dårlig med sikringsmuligheter, kan vi komme å etablere sikringssystemer som ikke gjør inngripen i bygningen. Dette har vi lang erfaring med. RRN leier ut eller leaser ut fallsikringsutstyr ved behov.

Vi har ekspertise i sikring på og rundt vassdrag, både sommer som vinter. Vi kan stille med båt, elveflåter og annet utstyr for å kunne jobbe sikkert i vassdrag. Vi har internasjonale sertifiseringer for å gjøre denne jobben.

RRN har i tillegg profesjonell helsepersonell med lang erfaring innen akuttmedisin, så hvis dere har et prosjekt med forhøyet risiko så kan vi støtte med ekstra sikkerhet.

Noen av oppdragene vi har hatt er bl.a for forsvaret, brann og redningskorps, Stor Elvdal kommune, Gardermoen lufthavn, Saab Technologies og flere håndverksbedrifter.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på post@roperescuenorway.no

Hopp rett ned til innholdet