Topptaukort og brattkort

Topptaukort og brattkort; vi tilbyr både topptaukurs og ledkurs (brattkort).

Topptau kurs: 3 timer

Praktisk prøve for topptaukort: ca 30 min.

Led kurs (brattkort): 3 timer

Praktisk prøve for brattkort: ca 30 min.

Om kursene

Topptaukurs: Kurset vil gi deg kompetanse til å sikre klatring med topptau. Det gir deg også muligheten til å ta toppkort prøven, og ledkurs prøven om ønskelig.

Led kurs: Her lærer du å sikre klatring på led. Etter endt kurs kan du ta brattkort prøven. Med brattkort kan du både sikre med topptau og drive med led inne.

Prøvene: Etter endt topptau- eller ledkurs kan du ta topptaukortprøve eller brattkortprøve. Med bestått prøve er du berettiget til å få Norges klatreforbunds brattkort eller topptaukort. Kortet må bruker bestille selv på brattkompetanse.no. Vi anbefaler at du øver etter kurset før du tar prøven slik at du er helt trygg på sikringen før du tar prøven.

Ta med: Har du privat klatreutstyr, ta gjerne med dette. Vi forbeholder oss retten til å avvise bruk av utstyr som ikke er godkjent eller for slitt / gammelt.

Kursene inkluderer: Lån av klatreutstyr og gratis prøve.

Bindende påmelding: For å beholde plassen må tilsendt faktura betales før oppstart. Ved avbestilling belastes et adm.gebyr på 70,-

Kursdatoer: Se kursplan eller ta kontakt, så setter vi opp et kurs for dere.

Pris

Topptau kurs: 1100,-

Ledkort kurs: 1100,-

Prøve: 200,- (gratis prøve om du tar kurs)

Egne priser for forsvaret på kurs i Rena Leir og i Troms.

Oppmøtested: Avhengig av hvor i landet kurset arrangeres. Se kursplan for datoer og sted, eller send mail til post@roperescuenorway.no for å sette opp et lukket kurs.

Facebook
E-post
Print
Hopp rett ned til innholdet