Rope Rescue Technician / Videregående tauredningskurs

Rope Rescue Technician / Videregående tauredningskurs

Varighet: 3 dager
1.dag kl 12:00 til 18:00

2.dag 09:00 til 17:00

3.dag 09:00 til 17:00

Forkunnskap: Gjennomført RR-R / grunnleggende tauredning eller tilsvarende. Bør være trygg på utstyr, rappellering, utvekslingsystemer og egen sikring.

Om kurset: Rope Rescue Technician / Videregående tauredningskurs går videre fra det grunnleggende nivået, men vi har fortsatt fokus på metodesett, og at ting skal gjøres enkelt, trykt og raskt. Du får prøvd deg på forskjellige caser som utfordrer deg på en trygg måte, der du får praktisert det du lærer. Du lærer flere forskjellige taljesystemer og blant annet teknikker som highline. På dette kurset må du også begynne å ha fokus på det som er rundt selve tauaksjon, som søk, ledelse, organisering og valg av en hensiktsmessig løsning. Dette er kurset vårt med mest fokus på kombinasjonen vann og tauredning.

Målgruppe: Kurset passer for deg som har noe forkunnskap og ønsker å videreutvikle den i forbindelse med jobb i nød- og redningsetater, andre redningsorganisasjoner som blant annet Røde Kors eller Norsk Folkehjelp, og Forsvaret. Dette anbefales også for deg som ønsker en tyngre kompetanse i forbindelse med jobbsøk i redningsetater/org. Passer også for andre som jobber med tau og ønsker å utvide kompetansen.

Ta med: Hansker med godt grep og klær tilpasset både aktive øvelser og roligere leksjoner. Det anbefales sko med god anskelstøtte og såle med godt grep. Ta hensyn til årstid. Har du tørrdrakt og elveredningsvest, tar du gjerne med dette.

Mat og drikke: Ta med lunsj, annet energigivende du kan fylle på innimellom, og godt med drikke. Du kommer til å merke det om du ikke fyller på med nok mat eller drikke underveis.

Rope Rescue Technician / Videregående tauredningskurs inkluderer: Internasjonal sertifisering og registrering i internasjonal database, lån av personlig verneutrustning, alt av teknisk tauutstyr. Kurset gir diplom og er iht. til arbeidstilsynets krav om arbeid i høyden.

Bindende påmelding: Betalt faktura er nødvendig for å delta på kurset. For å beholde plassen må tilsendt faktura betales innen 1 uke etter mottak.

Ved avbestilling av kurs, 3 uker til 1 uke før kursstart, belastes halve kursavgiften. Ved avbestilling mindre enn 1 uke før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet. Ved avbestilling med legeerklæring, refunderes kursavgiften med fradrag av kr. 350,- i adm. gebyr.

Kursdatoer og sted: Se kursplan

Pris: 8500

Oppmøtested: Avhengig av hvilke kurslokasjoner kurset arrangeres. Dere vil bli tilsendt nøyaktig oppmøte pr. mail.

Facebook
E-post
Print
Hopp rett ned til innholdet