Varighet: 2.5 dag

Kveld 4t

1.dag kl 08:00 til ca 18:00

2.dag fra 08:00 til ca 18:00

Forkunnskap: Grunnkurs tauredning. For best mulig utbytte er det fint å ha litt bre/isbreerfaring men dette er ikke et must.

Om kurset: På bre- og isbreredningskurs lærer du HMS rundt arbeid på bre og isbre, egenredning, bruk av tau og tausystemer for bre og isbreredning. Du vil også lære og få trent på forskjellige metoder for tilkomst og redning av forulykkede. Du får også testet deg i forskjellige caser og øvelser.

Første kveld er det utstyrsgjennomgang, litt teori og klargjøring til dagen etter. Etter det setter vi opp telt og tenner bål for så å ta en runde med skrønehistorier. Neste 2 dagene blir vi hele dagen på isbre/breen.

Målgruppe: Dette kurset er for deg som ønsker ekstra kompetanse innen emne bre- og isbreredning. Kurset passer for alle som kan komme opp i potensielle redningssituasjoner på bre og isbre.

Ta med: Personlig utstyr som stegjern og isøks, og sekk med ekstra varme klær og skift. Ta med utstyr for overnatting ute, hvis det ikke er hytte i området.

Bre- og isbreredningskurs inkluderer: Lån av sele, hjelm og alt av teknisk tauutstyr utenom isøks og stegjern. Kurset gir diplom og er i henhold til arbeidstilsynets krav om arbeid i høyden.

Mat og drikke: Ta med mat, annet energigivende og godt med drikke inkl. varm drikke.

Bindende påmelding: Betalt faktura er nødvendig for å delta på kurset. For å beholde plassen må tilsendt faktura betales innen 1 uke etter mottak.

Ved avbestilling av kurs, 3 uker til 1 uke før kursstart, belastes halve kursavgiften. Avbestilles det mindre enn 1 uke før kursstart belastes kursavgiften i sin helhet. Avbestilling med legeerklæring, refunderes kursavgiften med fradrag av kr. 350,- i adm. gebyr.

Kursdatoer og sted: Se kursplan

Pris: 6500

Oppmøtested: Avhengig av hvor kurset går. Info blir sendt på mail til dem som melder seg på.

Påmelding
Hopp rett ned til innholdet