Kurs og tjenester

Sikringsoppdrag

Vi leverer sikring av tv/filminnspillinger og arrangementer

Trengs det arbeid i høyden, i vann, på is eller på land stiller vi med utstyr og dyktig personell. Vi tar også på oss sikring av forskjellige arrangementer som innehar vann, høyder eller bratt terreng.

Eksempler på oppdrag kan være sikkerhet på isen når bl.a film- og location crews skal utpå, det kan være som sikkerhet med personell og utstyr i elv/vann om noe skal filmes i eller over. Skal dere oppholde dere i høyden der sikring bør ivaretas, eller noen skal henge under en bru, så har vi tausystemer og internasjonalt sertifisert personell på plass.

Flere av oss har vært med som sikring på VM i tømmerfløting f.eks. Da fulgte vi etter deltakerne og sørget for at de kom seg helskinnet igjennom. Det er et eksempel på arrangement der det kan være greit å ha sikringspersonell tilgjengelig.

Vi har også profesjonell helsepersonell med lang erfaring innen akuttmedisin, så hvis det er behov for sykepleiere, paramedicer og ambulansepersonell kan vi stille med det. Vi kan stille med alt av utstyr inkl. ambulanse. 

RRN har bidratt som sikkerhetsteam på internasjonale storfilmer som f.eks den nye James Bond filmen “No time to die”.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på:
post@roperescuenorway.no